’t Knooppunt maatje te groot voor debutant WSV/Shoepimp

0 0
Leestijd:1 Minuten, 27 Seconden

Het debuutseizoen van WSV/Shoepimp in de Eredivisie zaalvoetbal verloopt naar behoren. De ploeg uit Apeldoorn maakte het vrijdag opnieuw een topploeg flink lastig. Toch gingen de punten naar koploper ’t Knooppunt: 1-3.

KNVB Media  KNVB Media

WSV kende een aarzelende start op het hoogste niveau. De eerste vier duels werden verloren, maar nadat eind oktober tegen HV/Veerhuys de eerste Eredivisiezege in de historie van de club kon worden bijgeschreven, waren de zenuwen verdwenen en volgden meer punten.

Hoogtepunt tot dusver was de 4-3 zege half januari op FC Eindhoven, de nummer vier van de Eredivisie. De Apeldoorners poetsten in dat duel een 1-3 achterstand weg om in de slotseconden alsnog de drie punten te pakken. Na die grootse zege was het de vraag of WSV zich ook staande kon houden tegen de twee beste ploegen van het lopende seizoen: Hovocubo en ’t Knooppunt.

Geen stunt

De eerste test eindigde in een nipte nederlaag. Nummer twee Hovocubo was vorige week met 6-5 te sterk. Vrijdag volgde de tweede toets en kreeg de ploeg van coach Anouar Tighadouini koploper ’t Knooppunt op bezoek. En opnieuw boden de Apeldoorners een topploeg goed partij. Via Jordy Woertman kwamen ze in de eerste helft zelfs op voorsprong.

Een stunt zat er ditmaal echter niet in, want ’t Knooppunt stelde voor rust via Tevfik Ceyar orde op zaken en breidde in de tweede helft de score via goals van Amar Zouggaghi en Oranje-international Jamal El Ghannouti uit naar 1-3.

Uitslagen 14e speelronde

Wedstrijd Uitslag
ASV Lebo – GZV Watergras 6-5
HV/Veerhuys – Groene Ster 3-4
WSV/Shoepimp – ’t Knooppunt 1-3
FC Eindhoven – zvv Eindhoven 3-3
FC Marlène – FCK/De Hommel 4-1
TPP-Rotterdam – Hovocubo 6-12
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P