Voor REUZ geen bekerfinale District Noord

0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

De REUZen hadden zich toch wel iets anders voorgesteld van de halve finale noordelijke beker afgelopen vrijdag in de eigen Sporthal De Kamp. Na ongeveer tien minuten was het duel tegen Hoofdklasser Futsal Emmeloord 2 al volledig gespeeld. En daar was ook werkelijk niets op af te dingen. Uiteindelijk werd het een enorme afstraffing voor de REUZen.

Bron: z.v.v. REUZ

Nagenoeg compleet (doelman en captain Rolf van Wijk maakte na een lange blessure weer zijn rentree) kon REUZ aantreden tegen het makkelijk scorend Emmeloord 2. En dat lieten ze in de beginfase gelijk zien. De ploeg van Mike Baalmans was zelf niet scherp en dat werd gelijk al twee keer genadeloos afgestraft. Met wat meer risico probeerden de Vriezenaren iets meer druk op de Emmeloorders te creëren, maar dat ging ook faliekant mis. Het resulteerde in een teleurstellende 0-6 ruststand. Een meespelende doelman gaf ook niet het gewenste effect en na rust werd het zelfs 0-10. Met twee goals kon REUZ nog wat terugdoen, maar meer dan dat zat er niet in deze avond.

Geen bekerfinale dus, wat rest is de Topklasse F. Daarin komt komende vrijdag Futsal Frisia op bezoek. Ook zij verloren hun halve finale van de beker. Na strafschoppen bleek Futsal Dragten de betere. Aftrap om 21:00 uur in De Kamp.

Meer info: Beker District Noord

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P