0 0
Leestijd:1 Minuten, 34 Seconden

Een vrijwel compleet vv. Westerkwartier speelde vrijdagavond de lastige uitwedstrijd in en tegen Hoogeveen. Maar dat complete viel wel wat tegen toen zowel Menno Tjoelker als Albert Berghuis al na een korte tijd spelen beide uitvielen vanwege knieproblemen.

Bron: VV Westerkwartier

De overgebleven zes spelers moesten dus vol aan de bak maar konden goed standhouden tegen de stugge Drenten. Dit team verdedigd zeer laag op het veld en voor Westerkwartier was er dan ook bijna geen doorkomen aan. Als je dan ook nog op een 1-0 achterstand komt, wordt het een moeilijke avond.

Topklasse F
vr 1 maart 2024
- 20:00
Futsal Hoogeveen
2 2
VV Westerkwartier

Toch lukte het de Groningers de gelijkmaker te scoren uit een soepele counter waarbij Rick Renkema Menco Oedzes wist te bereiken. De kersverse vader scoorde met een hard en gericht schot. In de tweede helft nog steeds een gelijkopgaande wedstrijd waarin beide keepers lieten zien hoe goed ze waren. Uiteindelijk was het aanvoerder Frank Benjamins die met een fraaie solo de 2-1 aantekende.

Westerkwartier had wel veel de bal, maar wist geen bres te slaan in de blauwe Drentse muur. Toch viel de verdiende gelijkmaker toen Sale Rozema de vrije trap niet op het kanon van Rutger van der Veen legde, maar één station verderop koos. Rick Renkema schoot onberispelijk binnenkant paal binnen.

Terugkijkend op de wedstrijd waren beide teams het er over eens dat een gelijkspel de verhoudingen goed weergaf.

Meer info: Topklasse F

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0