Zaalvrouwen Den Haag beleven een bekerwedstrijd met twee gezichten

0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

Verrassend sterk spelend ZVV Den Haag Vr1 ‘triggert’ Zvg Cagemax Vr1 door verdiend met 0-2 op voorsprong te komen en comfortabel de rust in te gaan!

Bron: ZVV Den Haag

De Gorkumse ploeg freewheelt in de tweede helft naar een geflatteerde 8-2 bekerzege. Desondanks toonde de Haagse ploeg heel veel lef en strijd in de eerste helft.

EINDSTAND

Opvallend was het ijzersterke optreden van de Haagse goalie Shania de Vlieger, vooral in de eerste helft. Goalie Amber van Niel verving haar in de laatste 4 minuten en maakte hierdoor haar eerste officiële speelminuten voor ZVV Den Haag Vrouwen. Eerste goalie Lisa Franken maakte haar basisdebuut als speelster en dit deed zij niet onverdienstelijk!

ZVV Den Haag schitterde op alle fronten in de eerste helft en kwam in die wedstrijdfase op een verdiende 0-2 voorsprong en tevens ruststand. Daarna werd ZVG/Cagemax wakker en scoorde erop los.

Meer info: Beker Landelijk Vrouwen