ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 op bezoek bij De Griffioen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 gaan vanavond (maandag 12 december) op bezoek bij De Griffioen uit Oosterwolde. Het is voor de Urkers hun laatste competitieduel vlak voor de winterstop.

ZVV Urk

Ruime winst

Afgelopen vrijdagavond wist De Kof 1 met 9-2 te winnen van Futsal Cambuur. Een week eerder wonnen de Urkers in de beker ook al van Cambuur, toen met 4-1. Twee ruime overwinningen dus voor Bakkerij de Kof 1, wat dit seizoen slechts éénmaal verloor. Uitgerekend de thuiswedstrijd tegen Drs. Vijfje ging met 2-3 verloren. Verder heeft de selectie van coach Herman Spel nog geen misstap begaan. Een mooie koppositie in de Topklasse F, met zes punten voorsprong op nummer 2 Futsal Winsum is een mooie uitgangspositie zo vlak voor de winterstop.

Stugge tegenstander

Om de winterstop in te gaan met een ruime voorsprong, is een overwinning op De Griffioen noodzakelijk. Deze ploeg bezet momenteel een achtste positie op de ranglijst. De Friezen presteerden de eerste seizoenshelft wisselvallig. Mooie resultaten werden afgewisseld met (nipte) nederlagen. Afgelopen weekend werd nummer 2 Futsal Winsum nog met 6-7 verslagen, waardoor De Kof 1 weer drie punten kon uitlopen.

Ondanks mooie overwinningen op o.a. Winsum, Futsal Cambuur en Drs. Vijfje, werd er ook verloren van Real Camaradas (9-3) SV Bedum (4-5) ZVV Reuz (9-6) Futsal Delfzijl (11-4) en WMC (4-6) het geeft aan dat de tegenstander uit Oosterwolde niet onderschat mag worden, maar dat de Urkers vanuit eigen kracht een goed resultaat kunnen halen in Friesland.

Maandagavond

Kunnen de Urkers winnen van het stugge Griffioen? De wedstrijd begint om 20.30 en is live te volgen op het Twitteraccount @zvvurk

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P