FC Gonemo slaat gat op achtervolgers

0 0
Leestijd:1 Minuten, 9 Seconden

WINTERSWIJK – De zaalvoetballers van Gonemo hebben vrijdag goede zaken gedaan tegen ZVL uit Zevenaar. De Winterswijkers slaan door een nipte 3-2 zege als koploper in de Hoofdklasse F een gat op de achtervolgers.

Op voorhand was het al een beladen duel, omdat de bezoekers bij een eventuele overwinning gelijk zouden komen met lijstaanvoerder Gonemo. ZVL opende de score en liet duidelijk blijken wat het van plan was. Toch ging Gonemo voor rust met een 2-1 voorsprong aan de haal. Siebe te Winkel en Dimitri Dekker (foto) zorgden voor de Winterswijkse productie.

ZVL liet het er niet bij zitten, terwijl de thuisformatie aan de andere kant na de pauze veel druk naar voren zette. Doelman Gino Kothuis groeide uit tot uitblinker bij Gonemo met zijn formidabele reddingen. De sluitpost kon echter niet verhinderen dat de gasten langszij kwamen.

Naarmate de wedstrijd vorderde steeg de amusementswaarde zienderogen. Het spel golfde op en neer en was van hoog niveau. Het hoogtepunt voor Gonemo kwam na een prachtig samenspel tussen Yassin Ouardighi en Dimitri Dekker, waarbij laatstgenoemde speler met een subtiele stift over de ZVL-goalie de 3-2 voor zijn ploeg liet aantekenen.

Een levendige tweede helft bleef tot aan het eindsignaal spannend. Gonemo kwam de eindfase ongeschonden door en sloot dit duel winnend af. Door deze zwaarbevochten zege slaan de Winterswijkers een gaat van zes punten naar de achtervolgers.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

error:
Cookieconsent met Real Cookie Banner P