Groene Ster Vlissingen verliest bij ASV Lebo

0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd titelkandidaat ASV Lebo te verrassen. De ploeg van Youssef El Badey verloor in Amsterdam met 6-3. Door deze nederlaag blijven de Vlissingers op de tiende plaats in de Eredivisie staan.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster begon zwak aan het duel en werd vanaf de eerste minuut terug gedrongen. De thuisploeg begon fel en liet de bal snel rond gaan. Doelman Youssef Ben Sellam hield de eerste ballen nog knap tegen, maar kon niet verhinderen dat de ploeg uit de hoofdstad op voorsprong kwam. De bezoekers kwamen niet in de wedstrijd en niet veel later was het al 2-0. Na deze tegentreffer werd Groene Ster iets sterker en via de beste man aan Vlissingse zijde, Nabil Azzanagui, werd het 2-1. Kort voor de rust bleef ASV Lebo de betere partij en liep dan ook uit naar een terechte 4-1 voorsprong.

In het tweede bedrijf een heel ander Groene Ster. Nabil Azzanagui bekroonde zijn sterke spel met de 4-2 en de gasten hadden er plots weer vertrouwen in. Groene Ster won duels en had een aantal fraaie aanvallen. Nicky van Merrienboer had de kans op 4-3, maar zijn inzet belandde naast de paal. In de tegenstoot werd het 5-2 en daarmee was het duel beslist. Groene Ster gaf zich echter niet over en kreeg nog een aantal flinke mogelijkheden. De Noord-Hollanders kwamen op 6-2 en kort voor het einde bepaalde Achraf Laabich de eindstand op 6-3. De talentvolle Yassine Bouzambou maakte zijn debuut in de Eredivisie!