Heracles Almelo Futsal walst over DVC Dedemsvaart heen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 41 Seconden

Heracles Almelo Futsal 1 heeft ook zijn 4e wedstrijd in de competitie gewonnen. In de Topsporthal van de IISPA werd het maar liefst 11-0 tegen een onmachtig DVC Dedemsvaart. Weinig spanning, maar wel genieten van mooi zaalvoetbal aan Almelo zijde, voor het in groten getale gekomen publiek.

Bron: Heracles Almelo Futsal (Foto: Bert Letteboer)

DVC Dedemsvaart komt naar Almelo om de schade beperkt te houden en graaft zich in, maar al in de 1e minuut is het Tim Burnama die met een geweldige (zaalvoetbal) actie 1-0 maakt. Niet veel later maakt Stan Nijhuis de 2-0 en halverwege de 1e helft zorgt Andrej Piljic na een mooie combinatie voor de 3-0. Heracles Almelo Futsal neemt wat gas terug, maar in de laatste minuten van de 1e helft wordt er toch nog 3 keer gescoord. Adullah Aykutlu tekent voor de 4-0 en de 5-0. Stan Nijhuis zet een ruststand van 6-0 op het scorebord.

De 2e helft geeft hetzelfde spelbeeld. Heracles Almelo Futsal domineerd en laat de bal heel snel rondgaan. Nu is het Jayden Sapulete die in de 1e minuut scoort en de 7-0 maakt. Niet veel later maakt hij op aangeven van Yavuz Atesci ook de 8-0. Met nog een kwartier te gaan maakt Abdullah Aykutlu zijn 3e van de avond en wordt het 9-0.

Heracles Almelo Futsal gaat op zoek naar de dubbele cijfers. Het is Stan Nijhuis die de 10-0 en de 11-0 maakt en met zijn 3e en 4e treffer van de avond het doelslado nog wat opschroeft. Heracles Almelo Futsal behoudt met deze ruime overwinning de koppositie in de Topklasse-E.

Selectie Heracles Almelo Futsal:
Joey Hunting, Serhat Sakru, Abdullah Aykutlu, Andrej Piljic, Ivan Munoz Boza, Tim Burnama, Jayden Sapulete, Yavuz Atesci en Stan Nijhuis.

Komende week staat er geen wedstrijd op het programma. Vrijdag 29 oktober gaat Heracles Almelo Futsal naar Lelystad en speelt het al om 19:30 uur in sporthal ‘De Koploper’ tegen ZVV Dynamo Lelystad.