Leekster Eagles pakt zege op debutant ONR

0 0
Leestijd:1 Minuten, 13 Seconden

In de eerste helft was het niet duidelijk wie van de twee teams aan het eind van de rit de begeerde 3 punten in de tas kon steken. Het was voor beide teams aftasten, zoeken  en weer opnieuw beginnen.

Bron: Leekster Eagles

Na acht minuten was het Fabio de Matos Fernandes die uiteindelijk de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Een minuutje later mocht Erolind Dergutti de 2-0 aantekenen. Terwijl Leekster Eagles de concentratie wat verloor wist Fokko Kronemeijer de 2-1 te scoren. Hendrik Rozema maakte de gelijkmaker en alles lag weer open. Met een stand van 2-2 mochten de spelers de kleedkamer opzoeken.

In de tweede minuut was het de onfortuinlijke Rik de Boer die een eigen doelpunt maakte voor ONR en Leekster Eagles kwam hierdoor wederom op voorsprong. De Eagles kwamen weer terug in het spel en lieten zich niet meer van de wijs brengen. Met nog vijftien minuten te gaan passeerde Fabio de Matos Fernandes keeper Tarick Kalfsbeek.

Karim Layeb nam het balletje over en stond garant voor de 5-2 en de 6-2. Rik de Boer wist keeper Erwin Mensink te passeren en bracht de stand op 6-3. Het slotwoord was aan Erolind Dergutti die de stand op 7-3 wist te brengen. Ruim een minuut later klonk de zoemer en de wedstrijd was gespeeld.

Volgende wedstrijd: Vrijdag 4 oktober Leekster Eagles – Scagha’66 aanvang 20.30 uur, Sportcentrum Leek.