ONR Futsal 1 schiet uit de startblokken

0 0
Leestijd:1 Minuten, 15 Seconden

LEEK – In een volgepakt sportcentrum Leek weet ONR de Leekster Eagles na 2 keer 20 minuten met 0-2 te verslaan. In een aantrekkelijke wedstrijd gingen beide ploegen met een 0-0 stand “aan de thee”. Leekster Eagles liet zien op elkaar ingespeeld te zijn en creëerde een aantal mogelijkheden.

De formidabel keepende Tarick Kalfsbeek wist zijn doel schoon te houden. ONR wist ouderwets gevaar te stichten uit de tegenaanval. Succes leverde dit helaas niet op in het eerste bedrijf.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Echter wist ONR meer en meer te creëren. De ingevlogen versterking Fokko Kronemeijer liet zien uit het goede hout gesneden te zijn en wist samen met de vaste krachten de Eagles op de knieën te krijgen. In een wedstrijd waarin iedere speler van ONR een ruime voldoende scoorde op papier, waren het Mats Wolthuis en Jeroen Westra die daadwerkelijk op het veld scoorden. De 0-2 stand kwam niet uit de lucht vallen, toch zorgde het hier en daar voor wat verbazing op de tribune.

Voedt deze wedstrijd de uitspraken dat ONR een stap hogerop kan doen? Of is het een losstaande wedstrijd opzich en dient ONR met beide benen op de grond te blijven staan?

Komende wedstrijd tegen LTC zal meer duidelijkheid geven. Overigens dient te worden vermeld dat na de 2 keer 20 minuten nog eens 2 keer 5 minuten werd gespeeld. Beide ploegen speelden een keer met een meevoetballende keeper. Dit resulteerde in een 3-1 overwinning voor de Eagles. Waarvan akte.