ZVV Den Haag deelt HBSS een tik uit (incl. 📽️ van het doelpunt van het jaar!?!?)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 45 Seconden

Afgelopen vrijdag was de start van de competitie voor ZVV Den Haag in Rotterdam. De mannen van coach Huib van Oostrom Soede en assistent Brahim Saidi traden aan in het topsportcentrum tegen HBSS, een “oude bekende”.

Bron: ZVV Den Haag

ZVV Den Haag begon zoals de laatste weken met dominant spel en drong HBSS terug op eigen helft. ZVV creëerde genoeg kansen maar had pech of de goede doelman hield HBSS op de been. Het team uit Schiedam loerde op de omschakeling en uit die gevaarlijke momenten toonde doelman Oussama zijn klasse en liet zien dat hij een betrouwbare sluitpost is. Lang bleef het 0-0 totdat Faysal Karoumi in de 16e minuut met een mooie actie de doelman van HBSS verschalkte: 0-1. HBSS moest meer komen en ZVV kreeg wat meer de ruimte, maar het resulteerde niet in een grotere voorsprong.

In de rust onder het genot van de weer heerlijk smakende Marokkaanse thee zette coach Huib nog de puntjes op de i. Toch duurde het tot de 31e minuut voor de 0-2 viel en weer was goudhaantje Faysal Karoumi het eindstation van een schitterde aanval over meerdere schijven: 0-2. HBSS bleef er toch in geloven en de definitieve knock-out was nog niet gevallen. Deze kwam in de 37e minuut, uitgedeeld door Djamel Boerstra die met een mooie actie de 0-3 aantekende. Hierna kwam de beer los!

Met doelpunten van Faysal Karoumi (zijn 3e) en Anas el Jaouhari werd de stand naar 0-5 getild. Maar het mooiste toetje moest nog komen. Na een goede uitworp van Oussama nam aanvoerder Mo Ouarraki de bal met een omhaal direct op zijn slof en ging snoeihard in de linker kruising, achter een vertwijfelde doelman: 0-6. Ongetwijfeld nu al het doelpunt van het seizoen! Het applaus van teamgenoten, tegenstander, arbitrage en de toeschouwers viel hem deel. Zo nam ZVV Den Haag de punten mee uit Rotjeknor.

Vrijdag 13 september a.s. komt CFM/Transito uit Werkendam op bezoek in onze vertrouwde thuisbasis Sportcampus Zuiderpark; aanvang 21.30 uur.

Meer info: Eerste Divisie B