Oranje Futsal moet meerdere erkennen in trefzeker Portugal (incl. VIDEO)

0 0
Leestijd:1 Minuten, 4 Seconden

ALMERE – Oranje Futsal liet tegen regerend Europees- en recentelijk tevens wereldkampioen Portugal van zich spreken door goed en attractief zaalvoetbal “op de mat” te leggen, echter Portugal ging er met de volle winst vandoor. Dat is in een notendop de samenvatting van de eerste van twee interlandwedstrijden tegen Portugal, dat binnenkort EK-opponent is voor Oranje op het EK Futsal 2022.

Oranje kreeg de kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, echter dat lukte maar niet waardoor Portugal in de eerste helft uit een vrije trap de 0-1 noteerde en vlak na rust zelfs de 0-2. Hierna was het Portugal dat de touwtjes in handen nam en weldra de 0-3 op het scorebord bracht.

Oranje –onder aanvoering van een zeer sterk spelende en tevens jarige Charraoui– kon de over het algemeen goede wedstrijd jammer genoeg niet bekronen met een doelpunt.

Vanmiddag (dinsdag 16 november a.s.) zal om 16.00 uur de aftrap zijn van de tweede oefeninterland tegen Portugal. Deze wedstrijd wordt gespeeld op de KNVB Campus te Zeist.